2018-09-03
放工都好夜所以经过厚福街就系厚福街揾野食,我地好耐无食台湾野所以今次锁定食呢间,入到去唔算多人,可以坐系最侧边的位置,打开厚厚的menu,实在太多选择,我地都简左一阵,因为我想食牛肉面,所以简左蕃茄牛肉面配炸花枝丸同水蜜桃红茶既deluxe set,朋友就散叫左无骨香辣三杯鸡肉燥饭无几耐我的水蜜桃红茶就来到,我饮左一啖真系甜到形容唔到,佢系咪落左几10斤糖!!饮哂成杯一定糖尿病!!之后既花枝丸唔错,咬落去几弹口,同埋我真系咬到小小墨鱼肉!!不过好细粒!!最后我既蕃茄牛肉面都来到,好大碗!!仲有好多番茄萝卜 ,但牛肉就只系得3旧仔,不过味道不错,d粗面一样弹口,因为太多,最后我食唔哂!!朋友既无骨香辣三杯鸡肉燥饭就太小饭,𩠌太小!!对于男仔来讲实在唔够,佢话味道可以但食完呢餐之后,我哋都认同厚福街其实有好多餐厅,我哋下次应该选择其他餐厅试下