同妈咪去食车仔面,我唔太肚饿就叫净𩠌叫左净猪肠同牛腩,无留意佢净𩠌系每个20蚊 叫左先知两𩠌要40蚊,但系我大意,所以都无得怪人。问题来啦- 40蚊两𩠌 出黎竟然系3旧细猪肠同3旧牛腩 ! 哇真系天价。但咁多人排队,我心谂一定有原因既!食完感觉:同其他店一样,无特别出色。人地话以前佢有独家酱料,但而家好似系出面买酱料番黎。40蚊食左碗极小分量又冇特色既野妈咪食左猪皮,豆卜,牛柏叶同菜。点解我咁记得呢?因为佢叫4个𩠌,松记收左5个𩠌既价钱仲唔认数! 妈咪碗既份量系属正常,猪皮都ok,如果钟意猪皮既人可以食,食落系爽口。其他就不过不失,豆卜吸左汤都唔错(似鲁水汤底)讲番服务态度,我地同松记职员讲番,佢地一口咬定系我地记错,又问下其他侍应知唔知我地叫咩,又话要check番cctv。真系好失望咁样比佢屈钱最到后无人理过我地,虽然系5蚊,但真系食得唔开心。总括而言:服务态度差差差,食物味道普通,不过不失
同妈咪去食车仔面,我唔太肚饿就叫净𩠌

最到后无人理过我地,虽然系5蚊,但真系食得唔开心。
总括而言:服务态度差差差,食物味道普通,不过不失