2017-06-27
父亲节一行八大2小6点松D黎到已经要等1粒钟, 其他人系咪5点几已经食紧晚餐呢住系呢区咁耐, 都只系食过大户屋3次, 唔系唔好食, 只系份量唔多, 以呢个价钱黎讲, 可以食更加满足的。终于有枱既时候, 只安排左8人座位, 所以我地连枱头尾都要坐埋, 都唔紧要, 但系侍应就即刻冲过黎话: "你地唔可以咁坐架㖞我地上唔到菜架㖞!!" 真系吓都吓死, 我地想坐咁逼架咩, 呢D态度好似讲到我地夹硬加人落黎咁~_~ 食饭途中都有侍应打烂野事件,而同事们都好似忙到好燥底咁🤔ANYWAY 之后隔黎客人让左张枱比我地, 等我地可以正常咁坐~今次介绍下其中3样:牛排: 分别叫左2份, 但前后争成10分钟先上枱, 1份出烟1份好似冻左咁, 不过牛肉味都唔错, 有少少UN~鳕鱼:旧鱼真系算几细旧, 系唔够饭的, 所以你就算比我装多2碗饭都无送食, 鱼质够滑, 个汁都几味, 但份量真系太少.炸鸡儿童餐:反而儿童餐几抵食, 平均都系50几蚊, 有苹果汁, 小礼物, 啫喱同饭菜, 小朋友都几岩食.总括黎讲, 都系唔系好满足既感觉, 不过一试无防
食饭途中都有侍应打烂野事件,而同事们都好似忙到好燥底咁🤔
今次介绍下其中3样:
牛排:
分别叫左2份, 但前后争成10分钟先上枱, 1份出烟1份好似冻左咁, 不过牛肉味都唔错, 有少少UN~ 鳕鱼:
旧鱼真系算几细旧, 系唔够饭的, 所以你就算比我装多2碗饭都无送食, 鱼质够滑, 个汁都几味, 但份量真系太少. 炸鸡儿童餐:
总括黎讲, 都系唔系好满足既感觉, 不过一试无防