2018-09-04
跟朋友黎聚会先发现到呢个地方😍 外面沿途都有啲惊,因为有啲恐怖~ 但入到cafe就完全2个世界!一入到去就见到有2只兔仔好可爱,可以喂佢地食野,玩下几特别!环境好宽阔!容纳到几枱人开party👍🏻👍🏻 我地去到既时候已经有人开紧一枱party,好彩我地有book到,不至于冇位!本身要同朋友倾啲野,所以就冇玩到啲咩board game, 只系叫左野食🤣 我叫左双鱼座饮茶,系有椰果既荔枝特饮,再加烧汁鸡扒意粉😋Cafe好舒服,sofa都好软,真系舒服到就训着!食物好快就到了~ 外观认真麻麻地,本身谂住几失望之际,食落好有惊喜!意粉好高质,软身,唔硬,煮得好好!鸡扒热辣辣,皮煎过好脆👍🏻 肉好滑!最好食系佢特制既汁😍 好好食,切一旧再点汁食,再捞意粉,好滋味😋服务都好唔错,店主超细心,亲自点菜加煮,厨房一阵阵香味,成日都流晒口水!