2022-08-06 461 浏览
之前买落左半价既coupon就到期,今日特登去食埋佢,两点半到餐厅都要等20分钟先有位,睇黎都几旺下职员比左个qr code自己落单,但两部电话都啫唔到个code,叫职员帮手落单,个职员大大声话有qr code可以自己落单,我话啫唔到嫁wo,心谂落到就自己落左啦,特别比野你做咩。。。过一阵隔离台又系啫唔到个code叫职员落,职员又系同一反应。。冻美绿 - 有少少过甜,但都几重美绿味冻越南咖啡 - 可能饮开美式咖啡多,呢杯咖啡感觉甜左少少又唔太香咖啡味胡志明综合粉 - 汤底都几似系越南食到既牛河汤底,生牛肉唔多油花,但都有肉香,而熟牛肉就炆得几淋,肉香都有既,牛丸质素都唔错,河粉就中上啦,唔会好碎同唔易断香茅猪扒捞蒙 - 猪扒都几香口,肉质有汁又几嫩,但香茅味就唔系太出,蒙粉加埋啲酸汁一齐食,都几开胃虾春卷 - 外层系脆既,但食唔到虾/冇乜虾味葱油鸡翼 - 葱油同鸡翼系分开,冇乜特别蒜茸牛油鸡锤 - 鸡锤上面有牛油蒜蓉,分开食又系鸡还鸡,蒜蓉还蒜蓉

冻美绿 - 有少少过甜,但都几重美绿味

虾春卷 - 外层系脆既,但食唔到虾/冇乜虾味
葱油鸡翼 - 葱油同鸡翼系分开,冇乜特别
2022-08-06