2018-05-29 370 浏览
查实成个铜锣湾区,除左走去湾仔果边之外,真系好似唔多地方食到小炒,所以决定试下舒服D比贵小小,上去楼上店食。拣左甜酸黑豚肉顶住个肚先,豚肉份量都好多,而个汁并唔系太黏身,应该叫D饭黎一齐食,不过今日LUNCH黎,所以同同事都系食小菜好D...呢个师公骨几多野下,除左肉之外,仲有火龙果,用较清既汁关系味道并唔会太咸。食完都开始觉得饱食瑶柱海皇蛋白炒饭就好明显知道有D功夫,因为都炒得几干身又唔索油,个人钟意配埋师公骨食。小菜类正正常常,最紧要系并唔油腻。呢个系拣酒楼同普通打冷舖最大既分别,健康好多。如果比我拣多次,我都会比贵小小但坐得舒服D同食清淡D,一定encore食完记得饮茶消济呢

食完记得饮茶消济呢