2019-04-08
芝士奶盖香芋鲜奶 $34.原来芋头鲜奶都可以配芝士奶盖 仲要2样加埋都系$34 真系全城至抵.叫左少甜少冰 真心好少茶店可以做到少甜 因为饮过几次芋头奶都系固定甜度😮 所以饮落会淡d 不过啖啖奶都系芋头粒 其实个味就唔算好浓 芝士奶盖就超足料啦 第一啖饮落都几正 又咸又浓又杰咁😁.味道都ok 不过价钱唔平 饮落都几heavy 建议怕溜可以唔使加奶盖😂芝士黑糖珍珠鲜奶 $33.其实我觉得小茶堂最正系黑糖珍珠鲜奶 之前已经好多人推话好好饮 不过我都系劲后期行过饮过一次.事隔半年再试 感觉依然好rich 特别系加左芝士奶盖后 如果有焦糖面就真系perfect池 佢既黑糖珍珠好弹牙 咬到牙都软 奶味亦好浓郁 唔会觉得有沟水淡左既感觉😋 哩个价有芝士 鲜奶 同黑糖珍珠 3种体验 觉得都唔算贵了 建议饮哩款多过之前介绍既芋头鲜奶
芝士黑糖珍珠鲜奶 $33