2019-02-12 457 浏览
同朋友一齐出嚟食午餐,仲要带埋小朋友当然就会拣一间可以拍到车嘅餐厅,最后我哋就选择咗荃湾广场食薄饼,系我近排觉得味道都唔错嘅一间餐厅。因为我哋今次系圣诞节嘅关系,所以就有啲二人餐,我哋叫咗一个价钱最后每人$162讲真系好饱,而且价钱都十分之合理,保持到水准。

我哋叫咗一个小食,面包芝士,面包都几松软,如果芝士味再浓一啲就更好,芝士酱汁都十分之多。薄饼方面叫咗火鸡薄饼,材料比较少左啲,但味道都几好食,带点微辣,皮够脆口。海鲜意粉味道好味,而且又带点辣,海鲜方面都份量不少,意粉口感不错。饮品叫咗一个花茶和一个榛子白朱古力,榛子白朱古力唔太甜,有惊喜,但朱古力味就比较少。

2018-12-21