2019-08-20 1524 浏览
天气太热,今日系公司唔想出街食饭,所以利用外卖app order •The mickey B Pizza Co• ge pizza 同同事开心share 🤗Pizza Mickey B 呢个pizza 系佢地signature✨薄薄嘅Pizza 底唔会好快觉得好饱,可以食多几旧😛😋呢个pizza 混合左pecorino cheese 同buffalo mazzarella 呢两只芝士,好有奶香味配上义大利青瓜、蘑菇和意大利腊肠,青瓜和蘑菇都仲好juice.整体感觉偏咸,如果唔喜欢太咸嘅朋友就唔系几啱你口味啦。另外仲会有啲辣椒碎喺上面,都几过瘾。Smoked Salmon 烟三文鱼嘅份量好多,差唔多pizza 嘅每一个角落都有😆💛呢个pizza 味道都系偏咸🙈不过夹埋啲酸豆一齐食又好似中和番少少嘅。我个人ok 咸咸地所以我觉得系好食嘅😋

Pizza Mickey B
呢个pizza 系佢地signature✨
薄薄嘅Pizza 底唔会好快觉得好饱,可以食多几旧😛😋

Smoked Salmon
烟三文鱼嘅份量好多,差唔多pizza 嘅每一个角落都有😆💛
我个人ok 咸咸地所以我觉得系好食嘅😋

外卖送餐