2023-10-03
🌕🌕🌕🌑🌑Greyhound Style Iced Lemon Tea🌕🌕🌕🌑🌑鲜虾带子墨鱼汁面🌕🌕🌕🌕🌑粟米蟹肉汤🌕🌕🌕🌑🌑啖啖蟹肉奄列 开头以为系啲咩新野,原来系Greyhound嘅副线,食物方面系接近嘅,本身唔系好熟Greyhound,骤眼睇好似无咩分别。 本身谂住假期应该都要等位,点知唔使,入到去就知道出事。楼面完全唔够人手,纠缠左15分钟先成功落单。好彩食物方面无乜走样。 🍋Greyhound Style Iced Lemon Tea:喺Greyhound饮过,味道都一致嘅,但系上枱𠮶阵有啲丑样,可能今日太手忙脚乱 🦑鲜虾带子墨鱼汁面:同上,感觉有少少hea,但系应有嘅味道都喺度嘅 🌽粟米蟹肉汤:呢个汤加埋个蒜萁包其实会有少少饱,因为都几多蟹肉同粟米 🦀啖啖蟹肉奄列:呢个奄列直头系加大码,好大份,不过味道一般
🌕🌕🌕🌑🌑鲜虾带子墨鱼汁面
🌕🌕🌕🌕🌑粟米蟹肉汤
🌕🌕🌕🌑🌑啖啖蟹肉奄列
🦀啖啖蟹肉奄列:呢个奄列直头系加大码,好大份,不过味道一般
鲜虾带子墨鱼汁面
粟米蟹肉汤