2022-05-02 685 浏览
见到话系任食 我地两个人叫左一只鸡 整辣鸡煲其实味道几好 有层次既鸡煲又几香 不过肉质就麻麻 有啲唔知系老定鞋 不过一定唔系滑 老板娘一直强调新鲜即刻煲出黎 无味精 真材实料 我地都无质疑的问题就黎了 通常食鸡煲 都系食到咁上下就会想叫其他嘢打边炉料换个口味 尤其呢啲任食煲 但系老板娘唔比 话一定要食晒只鸡先 都唔好话我地实际食唔食得晒 我想换下口味食都得挂然后我地叫既时候 佢亦无提过我地话未食晒鸡唔比叫其他 如果唔系我地就唔会叫一只鸡 半只就算跟住我地照食啦 其实已经好饱 差啲都食唔落其他嘢 煲鸡开始水少 开始咸 我地就话想加水 话咸 跟住老板娘又系度话 我地真材实料 只会系浓味 唔会系咸 因为无味精 当刻真系问晒号 浓味系浓味 咁但系 就系咸啊嘛 两者无冲突架wor 咸就系咸架啦😂😂😂 可唔可以快啲加汤俾我跟住终于可以叫下其他嘢食 𠮶啲肥牛猪肉 十分唔掂 如果个鸡煲呢个价钱加任食 系我唔可以一边食其他嘢仲要其他材料质素咁差 真系唔值 个鸡本身无问题 虽然亦未话真系咁好 但系成件事加埋啲服务态度真系令人少失望
见到话系任食
我地两个人叫左一只鸡 整辣鸡煲