同朋友第一次帮视呢间谭仔, 基本上食物都ok 但系服务态完全唔得, 理由是: 1. 一入门口我同个阿姐讲话两位, 佢边做边讲入面啦, 我同朋友是但揾个位坐, 但比d 阿姐点黎点去坐呢度坐果度2. 落单阿姐落完唔覆单而且落错, 到食物送黎时, 原本我要特辣变左大辣, 我同姐讲, 佢仲问我系咪我up 错?? 仲要check 我张单又问其他同事呢个情况点做?!?!?!?! 都算啦, 落错咪换返啰! 但佢仲要同我讲: """""其实大辣都已经好辣架啦!!! """""唔系嘛? 落错单仲推比个客哽? 咁都得? 3. 系咁送黎无order 食物好多次, 摆明落错单..呢头同个姐讲话无, 呢头又黎..阻住食野!我认为谭仔应该要多d 训练员工! 唔指食物要做得好, 其实服务态都好重要!

但比d 阿姐点黎点去坐呢度坐果度

2011-02-16