2023-06-25
伏中之伏🚁急冻即食放题,味道极品,服务仲极品🫡・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🚁🚁🚁🚁🚁所有嘢都伏,唔特别标明了,大家睇路。🚁🚁🚁🚁🚁🍜 韩式牛肉乌冬 HK$98・味道:个乌冬嘅粒状腐皮同日本腐皮乌冬定唔知韩国某拉面一样,我唔系100% sure但我觉得系即食拉面。牛肉就系美国最cheap肥牛,因为捞埋啲菜所以份量好少,味道都系即食包嘅味。汤底比日式甜豉油味更清。・口感:扁身乌冬所以食落冇咩感可言,一咬就烂。肥牛系脂肪同肉分离晒𠮶种最平牛肉。🍚 泡菜章鱼粥 HK$108・味道:极少泡菜酸味,只有泡菜辣同咸味。章鱼同啲蔬菜都冇味。・口感:去过韩国食过韩式粥,系糊仔质地,呢个系risotto咁粒粒分明,唔sure系咪佢所讲嘅正宗。***章鱼份量加埋都冇一粒章鱼小丸子嘅章鱼馅,真系乞衣咁款🫡***🥟 蒸韩国鲍鱼饺子 HK$72/5只・味道:干过呀婆脚皮,超市啲急冻饺仲juicy多馅过佢。呢到个皮同馅份量系1比1。一粒鲍鱼粒都食唔到,系一粒都冇,连鲍鱼汁嘅味道都冇,食咗一啖以为佢畀错,但疑似店长/负责人死撑系鲍鱼饺,OK fine。但冇鲍鱼皮嘅情况系严重到真系想攞去食环验一验有冇一滴鲍
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
🚁🚁🚁🚁🚁所有嘢都伏,唔特别标明了,大家睇路。🚁🚁🚁🚁🚁
🍜 韩式牛肉乌冬 HK$98
🍚 泡菜章鱼粥 HK$108
🥟 蒸韩国鲍鱼饺子 HK$72/5只
・味道:干过呀婆脚皮,超市啲急冻饺仲juicy多馅过佢。呢到个皮同馅份量系1比1。一粒鲍鱼粒都食唔到,系一粒都冇,连鲍鱼汁嘅味道都冇,食咗一啖以为佢畀错,但疑似店长/负责人死撑系鲍鱼饺,OK fine。但冇鲍鱼皮嘅情况系严重到真系想攞去食环验一验有冇一滴鲍鱼汁🤡。
・口感:呀婆厚身千年脚皮,食得好偏嘅朋友可以一试^___^
🚁🚁🚁🚁🚁 服务🚁🚁🚁🚁🚁:
1/ 唔愿做黑晒面,喺门口叫等位嘅人入去坐,系喺室内企喺离门口至少三大步距离,用手腕fing一fing?我喺门外唔系望住入面嘅真系唔L会睇到^___^
2/ 送错嘢食都黑我面,我问号?
3/ 收钱时佢同我男朋友讲$300,畀咗三旧店长/负责人,佢问我男朋友有冇6蚊先知总数系$306。个「六」字发音明显有个突出声母L啦,冇可能会好似5呀2呀呢啲字咁因为低声调而听唔到呢。玩海鲜价?
🤰性价比:低~
🤰9冲度:不了~
🤰结论:祝生意兴隆^___^
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
环境:逼夹小店size,12-14人座位。