本来同同事庆祝生日既,一早打电话Book左枱 个时系电话讲到明我地会好嘈 佢地表示会比间房我地坐榻榻米。今日去到先知原来无房 哩个都算,我地未齐人想等齐人先叫野食 有个女员工好似好心急甘问我地会吾会嗌左野食先 同一句野问左3次 其实同枱同事都好无奈甘望住佢佢都照问 野食味道同环境都不错既。但员工既态度有少少似赶客走甘 快啲食完快啲走既感觉。但唯独系净系同我地哩枱多人既讲 其他枱又吾多觉。后尾埋完单番屋企大家先发现原来野食比漏左,其实本身觉得哩到野食份量少又颇贵,但员工态度同比漏野食系咪似吾想做生意多啲。。。我觉得员工想收工无问题 但服务性行业 吾应该系想赶客走甘。。
2020-05-18
庆祝纪念