2019-06-24
朋友话佢返工𠮶度有间餐厅晚上做自助餐好抵食,而且可以坐耐啲倾计,咁我就叫佢book位!入到去店员都好细心讲解自助餐嘅区域,而且都有提我地有六折,未食已经觉得超抵!咁座好之后,店员就话转头会有个海鲜拼盘送嘅!大约等咗5分钟左右,店员就上海鲜拼盘啦,虽然海鲜拼盘系送嘅,但系有鲍鱼又有扇贝,而且热辣辣好好味,食得出啲海鲜好新鲜,而且下边浸住个汤都好好饮!咁之后再出去攞嘢食啦佢啲肉类都好丰富,而且改啲名都几得意,有一盆入边全部都系猪肉嘅,个名就叫做侏罗纪公园,入面有猪手同酱烧猪仔骨之类,味道都唔错,尤其是猪手好入味又唔会太硬!咁我本身就好钟意饮西汤嘅,见到佢有个曼哈顿周打汤就攞碗嘅试,饮落去觉得超好饮好足料,而且攞埋旁边嘅蒜蓉包一齐食超级正,最后忍唔住饮咗两碗!咁佢饮品系自助形式可以自己选择,而且仲有台式甜品DIY,比你自己钟意架乜嘢都得,劲like 呢样!
咁座好之后,店员就话转头会有个海鲜拼盘送嘅!
大约等咗5分钟左右,店员就上海鲜拼盘啦,虽然海鲜拼盘系送嘅 ,但系有鲍鱼又有扇贝,而且热辣辣好好味,食得出啲海鲜好新鲜,而且下边浸住个汤都好好饮!
咁之后再出去攞嘢食啦佢啲肉类都好丰富,而且改啲名都几得意,有一盆入边全部都系猪肉嘅,个名就叫做侏罗纪公园, 入面有猪手同酱烧猪仔骨之类,味道都唔错,尤其是猪手好入味又唔会太硬!
咁佢饮品系自助形式可以自己选择 ,而且仲有台式 甜品DIY,比你自己钟意架乜嘢都得,劲like 呢样!