2021-09-24
这间麻辣Doi位于元朗凤攸南街系一间专食辣嘢嘅店舖,而店家环境都算唔错🤔,坐著宽松舒适😙!.酸菜牛肉米线 $58呢碗米线卖相都唔错🤔,睇得吓份量都几丰富😮,去嘅牛肉份量都好多,食到入口肉质都好腍身味道都唔错😋,完全都唔觉得韧嘅感觉,米线软硬恰恰好🤔,而去嘅汤底味道都好浓郁味道十足有别的风味🤔!.酸菜鱼薯粉 $62呢碗酸菜鱼望著好似好好味🤔😋,去嘅鱼肉相当之嫩滑😙,食到入口都唔哂咬就吞咗,鱼肉非常之丰富😮,汤底味道十足用咗多种配料而制相当之美味👍,去嘅薯粉都好幼细嫩滑又有咬口,感觉都唔错!.口水鸡 $38呢一碟口水鸡卖相都睇得吓🤔,色香味😙都唔错,肉质咬入口都好嫰滑腍身,而味道带有小小辣😝,辣之中味道都好好味😋!.*价格一般,食物质素都好有水准👍,值得试吓*
酸菜牛肉米线 $58
酸菜鱼薯粉 $62
口水鸡 $38
*价格一般,食物质素都好有水准👍,值得试吓*