今日嚟呢间店,食咗几样嘢,真系有惊喜!首先,个安格斯牛柳粒炒得香喷喷,咬落去肉汁四溢,讲真嘅,真系爽口得嚟又嫩滑。佢嘅乌东弹牙得滞,但个芝士味有啲呛鼻,微妙嘅日式泡菜系香香地,酱汁呢方面就觉得有啲一般。啖啖荔枝梳打,冰凉入喉,清甜中带着轻微酸味,啱晒今日嘅天气。🍹手打和牛汉堡真系无得输!满满嘅肉汁,啖啖肉味,夹住啲芝士脆片,令个口感层次变得非常丰富。定心丸嘅薯条够咸够香,一啖接一啖。嚟到我个最爱——烧鹅肝🤤,呢个不得嘅选择,香滑、肥而不腻,系食物中嘅诗篇。虽然当下太专注食,唔记得影相,但呢个味觉体验,系镜头都装唔到嘅。总括今次食验,呢间店嘅菜色有几款都系掂嘅标记,只系部分味道可以再平衡一下,口味或者更上一层楼!下次再黎试试其他诱人嘅菜式啦!🍽️👍