放学同朋友去Smile稔住食新嘅CHOCOLATE LOVER佢比一般$45 SIGNATURE FROYO仲要贵,$55!两个朋友都要CHOCOLATE LOVER我试咗唔少mochiroll超硬!系冰皮包住好硬嘅朱古力,唔好味Chocolate explosive mikado朱古力百力滋,好味过the garden𠮶枝,但都冇绿色𠮶只真百力滋咁好味Crunchy pearl no special, Brownies soft and not too sweet, good我食咗三四啖ok,但系我稔一杯会好甜我唔系太钟意食朱古力,加上上次太甜嘅经历,所以拣咗自选要HOUSE CRUMBS+GRANOLA+MANGO SAUCE,俾钱先知道原本学生有优惠,$35 两𠮶toppings+一款saucesignature froyo no discount即刻觉得好抵FROYO一啲都唔滑GRANOLA唔好食!系啲CEREAL+提子干但系我上次都唔系咁㗎house crumbs我觉得冇乜特别mango sauce冇咁甜,好榇!但系得劲少最失望系..空心㗎!!!我厌佢太大,食完有种好顶胃嘅感
两个朋友都要CHOCOLATE LOVER
我试咗唔少

mochiroll超硬!系冰皮包住好硬嘅朱古力,唔好味

我食咗三四啖ok,但系我稔一杯会好甜
CHOCOLATE LOVER
mochiroll 好硬
朱古力ALL OVER
我唔系太钟意食朱古力,加上上次太甜嘅经历,所以拣咗自选
signature froyo no discount
即刻觉得好抵

FROYO一啲都唔滑
GRANOLA唔好食!系啲CEREAL+提子干
但系我上次都唔系咁㗎

house crumbs我觉得冇乜特别
mango sauce冇咁甜,好榇!但系得劲少

最失望系..空心㗎!!!
我厌佢太大,食完有种好顶胃嘅感觉,但系yogurtime一样咁大杯我都冇事
可能系佢啲toppings太heavy
酸味同甜味几平衡,但系都系𠮶句,toppings偏甜令杯野仲甜过雪糕
我嘅结纶系CHOCOLATE LOVER唔抵食,如果食signature froyo, the garden is the best!
Share食最好(我咁大食都咁话)
其实我觉得如果佢俾人拣SIZE同埋唔好加咁多toppings落啲signature froyo度会好好多
咁多toppings其实真系会过甜,唔系好健康,仲要系冇可能食得出froyo自己嘅味道
Mango sauce+Garnola+House Crumbs
空心!
唔滑
好多人!Need more seats definitely. A lot of people including us are standing to eat

Service is good today.
Sauces
2011-03-04