2013-12-18
到左之后,佢地的楼面就即刻出来问我们想食咩,我们说火锅或鸡煲,我中好记得,佢问我地食唔食得辣.我们就叫左个特色鲜鱼窝试下.之后觉得味道唔错,就问下有冇其他好介绍,佢就介绍左佢地的云吞,一开始我觉得d云吞数量好似少左d,不过食完一颗发现.真是物有所值.我同d朋友想叫多一碟.点知今日的云吞卖晒.我的食欲令我即刻问下佢,点解唔叫多d货.我中好记得佢比我话都个样.佢就答我唔好意思,不如试下我地d九肚鱼.佢中话d九肚鱼唔会散.就叫左一碟试下.点知熟左之后夹起佢.我同d朋友都o左嘴.唔只唔散,中几好味.我就想推介一下佢d的云吞'九肚鱼'特色鲜鱼窝'比大家试下.不过我一定会返转头试下佢地的鸡煲同猪骨窝,睇下会唔会比我有更多意外的惊喜.
我就想推介一下佢d的云吞'九肚鱼'特色鲜鱼窝'比大家试下.
题外话/补充资料:
我问下佢地个件杉,好似有错字.发记大排(挡),点知原来是故意将件杉打错,吸引我们记得这一间大排挡的特别.