2014-10-11
小茄子开左禁耐都未有时间去食,有日行过决定同朋友去试试!等位期间其实见到餐厅内有吾少大枱空左,但可能佢地想等d一大班既客黎坐所以吾肯俾出面等紧既散客坐,我明既,但其实4人枱,俾2pair人撘枱坐都得挂? 仲要等劲耐要再问佢先肯俾张枱我地坐,天气热时,系出面无冷气流住汗等真系好辛苦㗎我地2个人食,嗌左2个𩠌加个炒饭,份量都真系几大,多过出老铜尖嘴果d多多声!野饮我谂我下次会叫个椰青饮,感觉上稳阵d超级惊喜! 因为之前去老铜食x简单 个炒软壳蟹得3小块收我百几蚊所以今次都无抱咩期望,点知一上枱,劲多软壳蟹😍😍😍件件新鲜热辣,外脆内软,加上佢个咖喱汁相当出色,我谂佢落左d芝士,所以特别香、另外佢底下既配菜都绝无马虎,特别系d茄子,浸左系汁到禁耐依然脆卜卜超香口,成个菜可以话系更乎完美!佢个sauce甜甜地,都吾错! 价钱都合理!呢个炒饭相对比较失色,虾酱咸但吾香,我加d咖喱汁食先觉得好味整过黎讲呢间餐厅既炒菜方面做得相当出色,价钱都合理! 但态度、饮品同炒饭有待改善,下次得闲都会过黎再食过,试埋个茫果糯米饭!
野饮我谂我下次会叫个椰青饮,感觉上稳阵d
佢个sauce甜甜地,都吾错! 价钱都合理!