2024-01-18
🦞性价比🦑:🟢🟢🟢🟢⚫🥞美食体验🧇:佢系几多分店既,我食呢间系鲗鱼涌。味道好好,性价比高🚗交通:平民食店黎讲,价钱同味道无得输,有下午茶时间,真系几平。60~70蚊左右就食得好艳富。但佢个铺位有个极大的问题,座落于小巷深处,小巷对正的路口位有个好大的垃圾筒,环境恶劣。老老实实,我食过一次真系肚疴左。所以性价比方面我无法子要扣一星,如果佢无个垃圾筒我一定比五星🧑🍳服务:店员都系好勤力的姨姨。🍳食物搭配:火车头、生牛肉汤河都好好食。佢地的辣椒都系正既,不过呢种放辣椒的方式其实都系果句......唔卫生。你系唔知道佢几耐先挖哂成个碟入面D辣椒出黎做一次大洗。只能讲系食野方面要讲信心。另外,我唔推荐系度饮冻奶茶,我上次就系咁出出地事。饮热饮我觉得会好D。呢间野我都帮衬过两三次。系好食既
🧑🍳服务:店员都系好勤力的姨姨。