2023-07-12
👱🏻♀️早前专登入黎见工,好急忙之下食下午茶😺今次巧合地同朋友约埋一齐食晚饭😈早前食过觉得好食,所以今次顺便可以食埋晚饭,真系好有缘份🤝呢间餐厅以健康为主题,大部份既食物都用上佢地自家菜,旁边仲有啲植物可以边食边欣赏☺️佢地既菜式一般都系少油少盐🥳而且唔会加其他味精,系度食多几餐都咁安全可靠,呢度既价格好合理,我个人就觉得抵食我地择沙卡蔬卡薄饼♥️里面有肉有芝士,上面仲有三粒大咸蛋♥️味道好有层次,同埋好有口感,个饼低好有麦既味道♥️质感软棉棉,里面既料好丰富♥️里面好多芝士仲食到拉丝添 呢个XO酱大蚬手工细面真系可以推介下♥️卖相摆设好整齐♥️旁边既蚬肉好新鲜,一粒沙都无洗得干净♥️佢既细面食落去好有口感,加上XO酱♥️令到成个面都好惹味♥️又带点中菜既感觉意式肉丸真系唔好睇佢好似好少♥️原来佢既肉丸里面都好重料,食到好饱肚♥️佢既味道就好似肉酱咁♥️食到有浓郁既蕃茄味道,再加上佢地手作既肉丸♥️肉丸既肉质好嫩♥️而且唔会一笃就散晒♥️味道同质素都好好 第二次来食💬品质一样咁好,菜式上仲带点惊喜,一次比一次好食😋