2009-04-29
早几日去开西湾河,经过太安楼见呢间野几得意就入左去~我同gf同妈咪 3个人坐左系张4人台到,由于第1次去,都唔知食咩好,坐左几分钟,终于叫左2个晚餐, 白汁焗猪柳通粉~讲真d野食味道真系唔错,几特别,由其是d 焗既饭~虽然系咁,但我以后以后都唔会再去!!!!!!!!!!!!!!!!1. 话说叫左2个饭都只不过系几分钟既事,但个老板(4眼男人) 就不停有意无意咁,系咁表示话佢间餐厅系有最低消费 好似俾我谂多阵食咩都唔得! 劲烦!!!最后就唯有乱咁叫左碟"蒜蓉包"2. 我都知入面好逼,所以因为有其他客人黎到,要我搬去另一个位,我都可以谅解,但我搬完一次,又一次,搬左成3次,仲整跌晒我d野落地下,唔通我地就唔系客人??3. 个4眼佬烦左我一轮之后,我叫杯奶荼,话要多奶,佢竟然话唔可以!!!话因为每一杯奶茶都系由佢黎调较好,所以唔可以转都唔知佢呢d系咩歪理,我去5星级酒店又好,去大家乐都好啦,饮杯奶茶要多奶,都未听过d咁既答案总结: 再好食都系假, 俾钱食到成肚气!以后都唔会再去!!!!!!!!!!大家如果唔介意食到成肚气既, 可以入去试下~~~~
我同gf同妈咪 3个人坐左系张4人台到,
讲真d野食味道真系唔错,几特别,由其是d 焗既饭~
最后就唯有乱咁叫左碟"蒜蓉包"
话因为每一杯奶茶都系由佢黎调较好,所以唔可以转
都唔知佢呢d系咩歪理,我去5星级酒店又好,去大家乐都好啦,
饮杯奶茶要多奶,都未听过d咁既答案
总结:
再好食都系假, 俾钱食到成肚气!
以后都唔会再去!!!!!!!!!!
大家如果唔介意食到成肚气既, 可以入去试下~~~~