2015-04-06 1989 浏览
几日前book枱唔驶等位,无request 但她们都安排我们坐窗口位,那日天气好好,个view可以话系无敌seaview ,可惜背光,影出黎D相麻麻。Semi buffet前菜同甜品任食,再加一款自选主菜,主菜有肉酱意粉,煎龙利柳,羊排,pizza同肉眼扒。加一杯茶或咖啡。加$28有多一杯鲜窄西瓜汁。前菜好少选择,面包只有2款,又唔新鲜,似现成货,沙律菜只有3,4款,烟三文鱼好似油浸咁,D Parma harm 同火腿味道都麻麻,Parma harm 唔香,火腿无味,D茄汁长通粉冻到好似刚由雪柜取出。生果只有一盘切开的西瓜,同一盘原个的苹果,香蕉同芒果,唔知系唔无咩野食,盘中唯一一个黑黑地的芒果都俾人攞左。😳肉眼扒点了7成熟,但上枱好明显无7成,肉质好韧,切到手软,又肥,无牛味。食左2囗放弃。😞至于甜品只有4款,牛奶布丁(不过不失),荔枝啫喱(味道淡如水,内有一粒罐头荔枝肉),tiramisu (整得太湿,咖啡饼那层多到渗水咁),椰子蛋糕(其实只系椰鞑咁的质地同味道)。食物无样得。😣如果唔系service 同个view搭够,我相信只可以用差来形容。服务员服务殷勤,清碟快,食客离开左会同

服务员服务殷勤,清碟快,食客离开左会同你折好餐巾。☺️

2015-04-04