啱啱行过呢间舖头,闻到一阵阵扑鼻香,于是跟住香气入咗去试吓佢哋嘅沙嗲牛肉。哗,选择咗个太阳蛋来个拍档,滑溜溜嘅蛋黄一戳即流,就系咁啱!埋埋块偏硬嘅面条,啃咗一啖,真系Q弹得嚟又唔会太过,叫我点可以唔赞你个口感 👌。而家讲返个重头戏沙嗲牛肉,同楼上𠮶啲我食过嘅完全冇得比,系啖啖肉,咬落去,嫩滑得滞,又够𡁻头,每一啖都充满咗花生嘅香味同沙嗲酱嘅惹味,真系够晒正!🤤至于隔篱嘅热奶茶,就算奶味唔够浓郁,但今次主要嚟吃沙嗲牛肉嘛,奶茶呢部分都只系配角,所以都OK嘅啦。再加上,依间唔止食物吸引,服务态度又好,唔会等太耐,来到就立刻有得食,真系贴心到不得了。记住呀,沙嗲牛肉星期六先有,想食就要早啲嚟扑,唔好似我第一次黎咁迟咗就食唔到喇。今日我可算系食到啦,以后有闲一定再嚟攞番杯正宗嘅沙嗲牛肉回味无穷!😋🐄🍜