2009-10-20
黎过呢度好多次食lunch,可以话同朋友食饭o既饭堂,唔系因为食物好,招呼好,而系环境舒服,光猛(不过系坐Sofa位)Set lunch 超过10款选择,试过以下几款:忌廉青豆汤 ,好普通,而且餐汤无得选择.面包每次都系暖o既~加分!网烧肉眼扒 老实讲,上碟个样好靓,满分,但次次唔系熟过头就系太生,牛味不太重,钟意食牛o既会建议你拣佢,不过值得一赞佢伴碟salad同饭好好味,d白饭粒粒饱满,但唔系珍珠米咁粘同滞,仲好有饭味,每次都食哂食而食剩牛~烧羊扒呢个烧得唔错,适合钟意唔太膻既人,我自己钟意羊味重些,同样地伴碟salad同饭好好味!!白鱼天妇罗配冷乌东其实多国菜餐厅,通常都唔会精通日本菜,乌东不过不失,如果系配大虾天妇罗会好d,因为白鱼本身味淡,加上唔系靓白鱼,更加觉得普通和风鸡肉炒意粉记得朋友话呢个好咸,我估因为放左太多木鱼o系面,只系食左一半甜品每次唔同,普普通通冻0茶好香红茶味~ i like it睇返d人评服务,的确,老实说佢地唔够professional,无论上菜,埋单,任何野都好慢但楼下个waitress姐姐就好专业带位,好nice
Set lunch 超过10款选择,
试过以下几款:
忌廉青豆汤 ,好普通,而且餐汤无得选择.
面包每次都系暖o既~加分!
网烧肉眼扒
烧羊扒
白鱼天妇罗配冷乌东
和风鸡肉炒意粉
甜品每次唔同,普普通通
冻0茶好香红茶味~ i like it
但楼下个waitress姐姐就好专业带位,好nice