2019-07-05
陪老公去左黄金买野,望落间舖头靓靓仔仔野食又唔贵,入去试下。职员礼貌好好,落单上菜都好快手!烧咖哩芝士牛肉饭,劲多牛肉,好香嘅日式咖哩汁,配埋芝士捞埋一齐食劲正!三味芝士烧玉子,厚烧蛋呀🤤🤤🤤好好味,细个呀妈会话出街食蛋好蚀,但其实中意食嘅野,系叫物有所做值!🤩👍单骨鸡翼:推介大推介!除左香脆,重点系单骨,岩晒我尼啲懒人呀😍🤩😍盐烧海老汤乌冬:可以拣汤底-乌冬汤,忌廉汤,咖哩汤。谂左好耐要咩汤,老公话既然系食乌冬就拣乌冬汤,笑死😂乌冬烟韧弹牙,真系同个汤好夹(<老公话个汤系佢拣,一定要写尼句😂😂)三色小食,有八爪鱼仔,中华沙律同螺肉,$26食到三款小食好抵!红豆抹茶,小丸乌龙奶茶,2杯都叫左小甜,涷冰冰茶香又不太甜,正!👍
职员礼貌好好,落单上菜都好快手!