2021-06-11 244 浏览
三文鱼刺身系厚切架,大大块,淡淡肉,好好咀嚼,所以食到好满足。不过就唔算好新鲜,逊色左少少。带子蟹膏饭卷蟹膏同带子都几夹,而家饭卷入面都有啲配料,食落去几丰富。见到带子有少少火炙嘅效果,见到有用心思去处理食材,如果卖相再好啲就再吸引啲。食左咁多寿司同生野,梗系要试翻啲熟食。忍唔住叫左个推介嘅樱花虾烟肉蚝,一见到个卖相已经好想食左先,睇落都好多料,个蚝唔会好腥,而且有啲汁,唔太干,唔错。炸一口芝士同芝麻鸡翼都好唔错,炸一口芝士味道唔会太浓,直接食左几旧都唔觉得会太漏口。而芝麻鸡翼外脆内软,而且仲有肉汁,攞上枱个阵仲岀紧烟,热辣辣新鲜炸的。最后叫左个牛肉寿喜烧,见到入面系有好多牛肉同杂菜,为左避免牛肉浸得太耐,佢地会将牛肉放系杂菜上面,客人可以自己决定牛肉的生熟。汤底亦唔会太甜,建议大家一试。整体黎讲,食物选择多,可以试到唔同野食。
三文鱼刺身

带子蟹膏饭卷
带子蟹膏饭卷

樱花虾烟肉蚝

芝麻鸡翼
炸一口芝士

牛肉寿喜烧

整体黎讲,食物选择多,可以试到唔同野食。