2017-09-30
利苑轻食,铜锣湾时代广场~我去开港岛区个几间,中环个间服务专业有礼貌,北角个间服务员亲切,铜锣湾呢间服务一次不如一次,唔建议大家去。食物:❤❤❤正常,间间差唔多,唔会特别好,亦无特别差。份量:❤❤我每次去都会点过桥象拔蚌,中环个间2人份量每人可以饮到4碗,每碗都有象拔蚌,铜锣湾佢叫我哋order16两,每人得2碗,仲要一碗系唔满既净汤嚟,失咗预算,唔系太够饱又够钟去睇戏加唔切单。环境:❤❤❤正常无特别,可能有比较,IFC个间靓啲,间位又间得好啲。抵食:❤其实每次我都系为咗个汤嚟,今次个汤好唔抵,好似唔够汤要将一窝share比两枱人咁,十分失望。服务:❤❤就嚟到中秋,好多人都会拎月饼,咁我拎咗就麻烦佢哋帮我放雪柜,由于我食完就要上去睇戏,所以就想迟少少番过嚟拎,亦知佢哋几点关门,但我问其中一位服务员,佢即时就答我,我哋无啲咁既规矩架wo,你埋单就要拎埋走架啦。听落令我有啲唔舒服,亦觉得其实唔知惊乜或者唔想烦;幸好埋单后有另一位服务员唔介意,亦夹好我几点要嚟拎番,所以我加番多个心。总括:我以后挂住佢个过桥象拔蚌都一定唔会帮衬铜锣湾分店。
食物:❤❤❤
正常,间间差唔多,唔会特别好,亦无特别差。
份量:❤❤
环境:❤❤❤
正常无特别,可能有比较,IFC个间靓啲,间位又间得好啲。
抵食:❤
比两枱人咁,十分失望。
服务:❤❤
总括:我以后挂住佢个过桥象拔蚌都一定唔会帮衬铜锣湾分店。
过桥象拔蚌
粉丝煲