第一次去坑口呢间八方云集,一去到见到间舖头都几shocked,因为舖头真系好细,得十几个位,同埋虽然未到繁忙时间,但都冇乜位净。我自己一个人就好易揾到,不过想要多个位摆下个大背囊都唔得,唯有揽住佢系大脾上面,所以坐得真系好唔舒服。因为唔想要餐,所以我散叫左饺子同埋再另外叫左一碟菜。田园蔬菜水饺($3.2一只),包得几靓,同埋味道都正常,因为其实八方云集啲馅其实全部都系由公司送到唔同分店,然后再由分店职员包好,所以间间嘅馅料同味道都应该系一样嘅。加左少少醋同埋豆瓣酱,几好味嘅。另叫叫左一碟油菜全走($12)。我系其他分店叫过,系烚生菜,不过呢间系菜心。一碟都几大碟,不过全部都劲老,睇下老到中间有个窿。其实真系唔好食,因为真系好难咬好硬。呢间八方云集系落完order后要即刻俾钱,同其他唔同,同埋上菜嘅时间都几耐,店员服务唔算好好,要催几次先上到菜。

因为唔想要餐,所以我散叫左饺子同埋再另外叫左一碟菜。
田园蔬菜水饺
$3.2