2024-05-15 267 浏览
最近系社交平台成日见到有广告 就嚟试下呢间烧烤堂呢间嘅串烧系几特别 因为食材上会有唔同嘅配搭不过好唔好食就一半一半啦整体嚟讲都算ok 但店员嘅态度就好差了先讲食物:1. 焦糖青苹果鹅肝多士几好味 鹅肝 黑醋 青苹果系几好嘅配搭2. 香蒜咸蛋黄烧墨鱼滑呢个有啲惊喜 因为味道估唔到几夹 同埋食落好香口3. 蟹膏烧饭团呢个本身我谂住系好普通嘅嘢 点知烧到硬到食唔到 饭冇味 烧到好㶶4. 豚肉日本苹果卷呢两样嘢味道食落完全唔夹 5. 汁烧免治鸡肉软骨棒(付月见)我以为系好基本简单嘅食物 但呢到烧得唔香口 一pat嘢咁 6. 鸡皮墨鱼滑鸡皮超脆口 墨鱼滑好香口 但唔弹牙7. 明太子鸡腿肉鸡肉烧到外脆内嫩 唔错整体嚟讲食物味道都ok正常 上菜等得偏耐 但食落又唔太热 呢样嘢好扣分服务方面 一去到门口 店员态度已经唔太好冇乜礼貌食左半个钟左右 用命令嘅语气叫我地如果要加单 就5分钟后要落完单落完单之后 睇返张单先知有一样嘢卖晒但张单净系就咁删左我哋落嘅嘢要追问返𠮶个店员先知 卖晒 完全唔同客人沟通 唔问都唔会讲用qr code落单都冇咁嬲
最近系社交平台成日见到有广告 就嚟试下呢间烧烤堂

呢个有啲惊喜 因为味道估唔到几夹 同埋食落好香口

3. 蟹膏烧饭团

4. 豚肉日本苹果卷

呢两样嘢味道食落完全唔夹

5. 汁烧免治鸡肉软骨棒(付月见)

我以为系好基本简单嘅食物 但呢到烧得唔香口 一pat嘢咁

6. 鸡皮墨鱼滑