2024-01-07 182 浏览
今次去咗间有好评嘅餐厅,真系一啖一啖都觉得好抵食!👏 先讲下佢哋嘅吞拿鱼带子他他,鲜嫩得滑,好似海嘅味道直冲脑门,每次去都系必点!再嚟个南瓜汤,香滑得嚟又热辣辣,冬日入面暖笠笠嘅感觉。上菜嘅时候,眼前呢块8安士西冷牛扒,真系香到喊!切开嚟,嫩滑多汁,每一啖都令人心花怒放。🌸第一次同一大班朋友嚟呢度,食嘅系佢哋嘅汉堡午市套餐。沙律新鲜爽口,再加上迷你番茄汤,最后还有热咖啡,整体黎讲超值!而家谂番起个汉堡,个饼卜卜脆,牛肉饼又扎味扎香,真系好满足。另一次去试咗佢哋唔喺餐牌上嘅私房菜,简直系美味爆灯!🤩 响牛杂同牛肝菌炒蟹,系呢度食嘅任何一样菜都有可能变成你嘅新最爱。食物出品稳定,环境又舒服,差唔多可以成为我嘅新食堂嘞!下次一定要再嚟!