2024-01-09 635 浏览
唔使讲咁多啦,我嚟到华安餐厅,简直系味蕾上嘅乐园!首先系印式椒盐猪扒煎蛋饭,𠮶个蛋滑到出晒界,猪扒又脆又香,咖哩香味浓郁,整体搭配食落超级过瘾。而家仲想再叹多口呀!之后只眼见到隔篱枱嘅梅菜扣肉饭,揼鼻都唔使谂,即刻叫咗份。真系谂起都仲流口水🤤,扣肉肥瘦得宜,肉感滑嫩,梅菜香味厚道,啖啖肉配饭,真系想话你知食到我心入面!饮品𠮶边,我哥佬何华田嘅选择简直冇得输。热辣辣嘅奶,甜美滋味,绝对系饱餐一顿后嘅完美收尾。最后讲返转头,华安呢度,除咗味道正,位置方便,我仲好欣赏佢哋份量够充实,价钱公道。忙碌嘅都市生活中,能够揾到咁样嘅美食小憩站实在系太好呀!下次见到我仲系呢度吃嘢,千祈唔好奇怪呀!👍🍳🍚