2025-01-09 617 浏览
马祖系YOHO打边炉首选,一向主打台式养生火锅放题😝十分之抵食,佢哋嘅装修好新净座位阔落,一入去就系自助区见到干净企理👍🏻佢地啲汤底款式多👍🏻花多眼乱,终于选到药膳椰子清鸡汤同药膳花雕清鸡汤,椰子鸡汤系加左椰浆𠮶种,好浓郁甜甜地✨我地叫Prine Grade 牛肩胛肉放题已好够食,牛肩胛肉色泽靓,油花位十足。西班牙无激素猪肉片弹牙啲牙,牛猪上到嚟嘅时候铺得好靓,脂肪比例平均每块都靓靓仔仔。佢哋大部份食物都系自助区自己拎,有嫩滑嘅鸡肉超大件超级推荐,鱼柳都唔错,非常之滑溜容易入口。丸类食左好几款,值得一提系芫荽烧卖,啱晒我呢啲重口味人士。蟹棒、台湾肠、大量丸类基本上讲得出都有菜方面,有羽衣甘蓝😝咁高质素嘅菜,一定要狂食。饮品方面基本上咩都有㗎啦有糖无糖有戏武器全部都齐,最后食完嘢每人仲有甜品😝Movenpick 雪糕!