2018-11-01 78 浏览
晚饭时间,到到都系人排队等食见到呢间新开泰菜想试下,不过都满座好彩有张四人枱岩岩走,即刻走去坐底餐厅以快餐形式为主,揾位,去收银落单俾钱等叫号码拎食物虽然好似快餐店咁,但系味一啲都唔快餐餐单选择好多,真系谂左好耐食咩好。最后同老公见到个快餐平靓正,仲送埋嘢饮,只系40几蚊,晚餐都算系好抵食啦!值得一赞嘅系虽然餐厅唔系话太大,竟然有BB櫈供应,好多大餐厅都未必做得到,真系要赞!最后叫咗两个餐再加个小食,再加多杯嘢饮都只系100多啲, 一家三口已经够晒食。海南鸡饭, 好多鸡肉饭都好多,老公一个人都食唔晒,个饭好香,个汁到好惹味,绝对物超所值!烧猪颈肉荷包蛋饭,知道我有带小朋友所以粒蛋转咗做熟蛋好细心。因为我心急比仔仔食,连张完整嘅相都唔记得影😆猪颈肉有惊喜,食落炭烤味🤤蛋加猪颈肉加鸡肉,仔仔好钟意食,好快食完一碗👍🏻👍🏻👍🏻饮品份量都够,唔多冰又唔会太甜👍🏻沙嗲鸡肉串烧,大大份,啲汁都好味😆整体黎讲,食物有水准,老公同仔仔都话好食😄
晚饭时间,到到都系人排队等食
见到呢间新开泰菜想试下,不过都满座
好彩有张四人枱岩岩走,即刻走去坐底

餐厅以快餐形式为主,揾位,去收银落单俾钱
等叫号码拎食物
虽然好似快餐店咁,但系味一啲都唔快餐

蛋加猪颈肉加鸡肉,仔仔好钟意食,好快食完一碗👍🏻👍🏻👍🏻

饮品份量都够,唔多冰又唔会太甜👍🏻

沙嗲鸡肉串烧,大大份,啲汁都好味😆

整体黎讲,食物有水准,老公同仔仔都话好食😄