2024-07-17
同朋友约好咗去睇戏,但系又未够钟,所以我哋就去咗附近嘅商场度揾嘢食🤩行下望吓,最终我哋拣咗呢间望落去好似好正宗嘅马拉野✌🏻我哋食咗:⬇️⬇️✨槟城肉骨茶饭✨$56呢碗肉骨茶汤头浓郁,充满住浓浓嘅中药香气同肉味,味道香醇,超有特色。入面除咗有好多肉骨,仲有埋油炸鬼同鸡蛋,够晒足料,送饭真香!跟餐✨柚子蜜✨+ $10✨香辣虾面酱炒面✨$50选配左四只南乳鸡翼同油面南乳鸡翼咸咸香香劲入味,炸得干身唔油腻,香口到一个点‼️正‼️跟餐✨斑兰味鲜牛油咖央多士 ✨ $22烘得好够脆既多士入面满满都系斑兰酱同牛油,入口超甜香,小妹表示好满意👍🏻跟餐✨怡保白咖啡✨ $10口感细腻顺滑,比黑啡味道更加柔和,奶味颇重兼带有微微焦糖香,比普通咖啡更加易入口!🛑马拉公公📍屯门屯门乡事会路112-140号Go Go Mall1楼S69号舖 港铁屯门站F2 出口,步行约5分钟#hkfoodie #香港美食#香港好去处#美食地图 #食好西#美食推介 #foodie #吃货 #美食推介 #马拉西亚菜#屯门美食 #屯门午餐推介#马拉公公#hk #hkfood
行下望吓,最终我哋拣咗呢间望落去好似好正宗嘅马拉野✌🏻
我哋食咗:⬇️⬇️
✨槟城肉骨茶饭✨$56