2024-01-02
啱啱喺呢间店试咗个探险家肉食拼盘套餐,真系要话你知,份量实在够晒霸气⚔️!头盘凯撒沙律嘅菜脆生生,黑糖面包暖笠笠咬落去又软又甜🍞!重点来到啦,嘅烟熏味香得令我垂涎三尺,个表面煎得金黄色,啖啖肉啫!啲薯条同埋芝士肠呢,炸得外脆内软,啖啖香脆嘅口感,真系掂晒🍟!但话时话,个牛排同羊架都真系同那个粒粒热情不羁的美国带子白汁烩饭🐚一样,足以令人一试仲想再试,啲肉质嫩滑,汁香美味无穷。猪鞍就有啲失色,咬落去似啃橡皮,要努力咀嚼好一阵子。至于点心,唔使多讲,朱古力tower同果芝士蛋糕,每一啖都系满载惊喜嘅终极味觉盛宴啊⭐️!环境方面,美式乡村风,舒服又得意,就系有啲嘈。服务唔系几积极,餐具都要催几遍先到,咁就有啲扫兴。总结啦,呢度食物都算爽口,尤其是𠮶个烩饭,店员服务态度要加把劲,但整体来讲,食下肉同叹下场景,都算系一个几可以嘅选择啦!👍🏼