2022-09-12
都几surprise 佢有几款嘢食都值得盛赞下😹明太子蒜片虾 🍤个明太子配油香沾面包一流!!! 虾系新鲜厚肉(重点其实系唔洗我自己剥壳👍🏻😗招牌西班牙海鲜炒饭🥘每啖都劲丰富好满足 多海鲜仲要有三文鱼籽同烧左口鱼 🥹❤️招牌心太软🤎睇咗好多食评都唔见人讲几好出色的所以我讲!!! 个略带苦味嘅dark chocolate中和咗个甜 配埋雪糕(咁岩系海盐牛乳👅)食晒都唔漏🥹🥹🥹 👦🏻话系佢食过嘅三甲😚 (话说中学俾自己homemade嘅心太软甜到吓亲以为心太软就系咁甜😀)Still Tea Sangria招牌水果茶 🍹无加糖都够清甜所以要点名赞埋\(//∇//)\ 同埋个茶壶设计好qq🥰佢整体Menu价钱喺中位我见啲toast嘅口味配搭同价钱感觉性价比高过好多其他cafe 下次一定试tartare toast!! 地点唔算好近地铁站 黄埔站行过嚟13-15分钟左右 我哋搭巴士就喺正商场门口落~
每啖都劲丰富好满足 多海鲜仲要有三文鱼籽同烧左口鱼 🥹❤️
佢整体Menu价钱喺中位