2025-02-24 0 浏览
一直以来都好钟意同一班friend嚟呢度食buffet,一直都好推介呢度,今次带咗同事嚟呢度用餐,连佢都对呢度赞不绝口我哋两个人食嘅系牛极品任食套餐,餐牌里面嘅嘢食系可以任点无限食到饱里面有各种肉类都好好味,要嘅汤底系佢哋嘅招牌麻辣锅,鲜辣味好浓烈,佢哋嘅猪五花同猪梅肉系上等嘅西班牙栗饲猪,可以明显食出同普通猪肉唔同嘅口感。然后牛肉呢度有肩胛肉同胸腹,胸腹肉好紥实,仲带有一啲油脂,口味好香,然后肩胛肉则好细腻,有相间嘅油脂同瘦肉,口感好丰富。食麻辣锅点可以少咗羊肉,麻辣锅可以充分盖咗羊肉嘅膻味,唔止可以享受到羊肉嘅香味,仲有富有弹性嘅口感,越咬越香。花雕酒鸡配麻辣汤底都系好正,淡淡嘅酒香再加埋麻辣嘅口感,香味四射,尤其最啱追求味觉嘅刺激嘅人嚟食。 除咗火锅配料,呢度仲有众多台湾当地小食可以任食,好似最地道嘅卤水猪耳,口感有咬口,仲可以品尝卤味嘅鲜香。烤椒皮蛋荳腐都系唔错嘅小食,荳腐嘅口感好软嫩,入口一咬就化,好好食。然后仲有少唔到嘅台湾香肠同炸地瓜条,香肠好有咬口,富有肉香,里面嘅咸味为香肠提升咗唔少风味,然后地瓜条炸嘅酥脆,好甜。呢度嘅buffet真系好抵食,真系好推介大家嚟呢度尝试

呢度嘅buffet真系好抵食,真系好推介大家嚟呢度尝试佢哋嘅放题