在朋友家中帮手整project,整整下佢话落街买野食,咁我就狮子开大口话要士多啤梨haggen dazs,点知佢又话想食即刻落街买,哈~~到雪糕买番黎再送入口个阵,我觉得同平日食既strawberry雪糕好唔同,再问个fd,原来佢买既系strawberry cheese cake,佢以为我想食呢只+超级市场又无strawberry......咁都得-_-?讲番strawberry cheese cake呢只味道先,呢只味无晒strawberry既香味之余,我仲食到d颇为硬kok kok既cheese cake唔似cheese cake又唔似cookie既野,个人仲觉得甜过头,失望呀。不过个fd咁有心买到黎,呢只雪糕又唔系平,同埋都未至于难食比其他味争d je,我梗系无浪费到食左两大碗啦,keke!点都好,一向都系haggen-dazs拥趸既我,今回都因为呢只味对haagen-dazs扣d分了。p.s.今次既评分只系俾落strawberry cheese cake既味。