1.煎炸豆腐个烧豆腐普通咗啲,不过就好有家的味道。唔需要专登试,就好似妈妈嘅煎炸豆腐加䜴油咁~2.一口牛油脂分布都啱啱好,我个人麻麻地食好重油花,呢个可接受。3.炸鱼仔先讲卖相好可爱佢本身口感脆身,又唔会炸到好干,点埋啲沙律酱都几有层次,值得一试4.蟹膏配多士呢个超级正!但一定要热食,我本身唔食蟹膏,但试咗配埋多士,佢多士本身好脆口加埋热辣辣蟹膏个味超鲜冇海水冇腥味!呢个推推推5.车尼茄、烟肉、秋葵正正常常想像到嘅味道,冇特别,想食蔬菜可选择。6.烧鳝呢个又系正嘅,不过冇蟹膏多士同鱼仔咁正,呢个都一定要热辣辣食!冇腥味皮好香脆肉好淋身,可以一试。7.烧蚝味道一样好鲜冇臭味,我最怕有海水味嘅海鲜,呢个我完全接受到,啲蒜味做得啱啱好。呢个都值得一试8.泰式无骨凤爪呢个有啲失望,佢唔系用青柠整,过分酸,唔够辣,得好少凤爪所以可以唔洗嗌。9. 牛柳配薯格牛嘅油脂分布又系好好,好香口,不过食一旧都略嫌有啲油腻。钟意食牛嘅朋友们就可以try try 10.烧茄子🍆呢个个味偏淡,茄子肉太淋,冇特别。11.朱古力烧香蕉就系你想像到嘅朱古力配烧香蕉味,烧完溶溶地嘅口感同味道唔错,啲香蕉香味出晒嚟,不过就
1.煎炸豆腐
个烧豆腐普通咗啲,不过就好有家的味道。
唔需要专登试,就好似妈妈嘅煎炸豆腐加䜴油咁~

2.一口牛
油脂分布都啱啱好,我个人麻麻地食好重油花,呢个可接受。

3.炸鱼仔
先讲卖相好可爱

4.蟹膏配多士

5.车尼茄、烟肉、秋葵
正正常常想像到嘅味道,冇特别,想食蔬菜可选择。

6.烧鳝

7.烧蚝
呢个都值得一试

8.泰式无骨凤爪

9. 牛柳配薯格

10.烧茄子🍆
呢个个味偏淡,茄子肉太淋,冇特别。

11.朱古力烧香蕉
就系你想像到嘅朱古力配烧香蕉味,烧完溶溶地嘅口感同味道唔错,啲香蕉香味出晒嚟,不过就自己喺屋企都可以做到,所以自己谂要唔要试啦~

2023-08-01
$400 (宵夜)