2017-03-30 223 浏览
琴晚同朋友系天后揾地方食饭,见到呢间新开张,加上D野食相影得几令,所以入左去试,好彩结果都令我地十分满意!首先系忌廉蘑菇汤 (几好饮),一上菜就闻到好香忌廉味;汤入面有好多细细粒既磨菇粒,咬咬下又几过瘾!蒜茸包够香口,吾似系马虎野。($24)呢个黑松露芝士薯条,我觉得真系要赞!第一好香黑松露味;第二芝士汁吾会好漏,食落去味道同黑松露夹到绝一绝!加上份量算多,我地几个人食都够食有突,味道同旺角某薯条专门店比有过之而无不及,系必食之选。($56)黑松露野菌意粉,份量够多,食落有淡淡黑松露香味,都吾错既。意粉煮得岩岩好,吾会太淋有口感。($78)芝士烟肉长通粉,六十几蚊一大碟,味道吾错,芝士汁同样吾会漏,烟肉够香。($62)鸡翼五重奏,very good!鸡翼炸到脆一脆,有五种味比我地慢慢试。五种味分别系柚子蜜味、桂花蜜味、蜜糖味、韩式辣味同埋蒜香味。我个人最中意蒜香味同蜜糖味。首先蒜香味,蒜味够香浓;蜜糖味吾会太甜,味道岩岩好,正。必试。($58)最后,朱古力软心曲奇伴雪糕三文治,吾系讲笑,真系好好味!首先朱古力曲奇感觉似心太软,咬落去好香朱古力味,暖粒粒软绵绵,同埋雪糕一齐食,一冻一热,
最后,朱古力软心曲奇伴雪糕三文治,吾系讲笑,真系好好味!首先朱古力曲奇感觉似心太软,咬落去好香朱古力味,暖粒粒软绵绵,同埋雪糕一齐食,一冻一热,绝对比到我口感上既惊喜。更何况佢卖相咁令,拎黎呃下Like都要啦!必食中必食!($46)
冇谂过原来天后呢边静鸡鸡开左间咁吾错既餐厅,野食好食之余仲要吾贵,卖相又佳,重点系衣家晚市做紧折扣,真心抵到烂。建议各位行开行埋都可以入去试下,证明小弟冇讲大话。
2017-03-29
  • 朱古力软心曲奇伴雪糕三文治、
  • 鸡翼五重奏、
  • 黑松露芝士薯条、
  • 黑松露野菌意粉