2021-05-11
💛尚青商号·呢间我想试好耐架啦 不过佢lunch time真系好多人 难得𠮶日我个朋友仔可以早啲出去排队 我地就决定食佢😈我哋12:30去到 但系最后都要等到1:30🤭🤭所以我地食得好赶 啲嘢食相都影得好匆忙 不过难得食到都一定要post😂😂·红烧半筋半肉手工宽面$74 l 台式盐酥排骨饭$58佢个牛肉面唔错既 尤其系个牛筋好淋 个牛肉质地都OK 不过佢个汤底就无咩特别咁 而且我觉得佢呢款手工宽面有啲太有咬口 我自己觉得可以淋翻少少🤣之后佢个排骨饭超级大碗 佢下面啲饭塞到满晒 不过配埋佢个炸洋葱好好味😋佢个排骨调味都唔错既 而且又系大大块咁 不过始终炸粉比较多 所以食落都有啲啲热气😏😏·基隆甜不辣$30呢个我自己几钟意 佢个甜不辣超级烟烟韧韧 用少少椒盐调味已经好好味 不过佢个饭实在太大碗啦 所以我地最后都食唔晒🙊🙊😂·📍湾仔兰杜街4号文熙大厦地铺
红烧半筋半肉手工宽面$74
红烧半筋半肉手工宽面