2015-02-05 12521 浏览
见到有新放题,外面睇人山人海应该唔错,所以就试佢一试。在门口拎咗枱号入到去问待应枱在那里,原全感觉到今时今日咁ge服务态度 走咗一圈揾到位,失望 好迫 ! 枱面甘本唔足够位置放食物,我点了一个刺身盘同埋其他小食。份量唔多,但食物碟偏大,浪费了不少空间,放了刺身后,想摆放多一碟食物都有点困难。最后待应竟叫我用单手拎住一碟食物。讲到食物,我点了多种刺身,三文鱼、赤贝、鲍片、大虾刺身味道合格,鲜味够,种类也足够,刺身盘装饰得好有心思。刺身来的数量和等待时间都okay !小食方面点了鲍鱼,味道比想像的鲜味,口感方面有鲍鱼的咬水口,整体都算唔错。惜甜品质素就差了一点,我点了几个不同味道的甜品,有朱古力饼、木糠布甸和雪糕糯米糍。喜出望外的是有大脚八雪条。整体来刺身味道okay, 甜品和服务合格
见到有新放题,外面睇人山人海应该唔错,所以就试佢一试。

走咗一圈揾到位,失望

喜出望外的是有大脚八雪条。

整体来刺身味道okay, 甜品和服务合格
甜品
鲍鱼