2014-12-06 2936 浏览
Nov, 2014天气好, 出去行一圈食个branch轻松一下.见到哩间易揾, 评价又高, 我去到个时候又唔多人. 一于就食哩间喇. 入到去, 基本上全部都系外国人. 服务员就一半系本地人, 有d系外国人. 1) 嘻, 我都唔记得左哩个叫咩名.入面系有菠菜, 蕃茄.个人觉得一般般.2) cappuccino 我买得太多, 个scone食唔到. 拎走左, 所以唔知热个时系咪好好食. 3) 我觉得唔好饮. 即系无一饮难忘个种.4) 哩个沙律不得了. 好好好味. - d 蕃茄, 蔬菜系好新鲜, 鲜甜.- 栗米都好甜, 好好食架. d 栗米唔系浸糖水个种甜. - 个红菜头, 我食到停唔到口. 好够水份, 唔系浸左糖水o巴甜, 不能形容.- 红菜头沟新鲜啤梨, 本身一见到系完全无兴趣. 因为我心谂"咁样沟啤梨都唔知沟左d 咩味, 应该唔多好食".点知又好好味㖞. d 啤梨又甜, 又系多果汁. 正- d 长通粉本身个人都唔好. 试左一条, 又出奇的好味. 长通粉又唔太淋, 岩岩好. 结果, 我成盒沙律食晒. 到而家我都仲想食多一次. . . . . . 食饱就无啦啦行左去占中地带.
Nov, 2014

天气好, 出去行一圈食个branch轻松一下.
见到哩间易揾, 评价又高, 我去到个时候又唔多人.
一于就食哩间喇.
1) 嘻, 我都唔记得左哩个叫咩名.
入面系有菠菜, 蕃茄.
个人觉得一般般.
Scone
拎走左, 所以唔知热个时系咪好好食.
cappuccino
3) 我觉得唔好饮. 即系无一饮难忘个种.
large salad
4) 哩个沙律不得了. 好好好味.
- d 蕃茄, 蔬菜系好新鲜, 鲜甜.

- 栗米都好甜, 好好食架. d 栗米唔系浸糖水个种甜.

- 红菜头沟新鲜啤梨, 本身一见到系完全无兴趣.
点知又好好味㖞. d 啤梨又甜, 又系多果汁. 正

- d 长通粉本身个人都唔好. 试左一条, 又出奇的好味.
长通粉又唔太淋, 岩岩好.
食饱就无啦啦行左去占中地带.

用餐时段
  • 沙律