有冇人同我一样都好钟意食龙虾?无论系中式嘅上汤龙虾伊面 或者系西式嘅龙虾意粉、龙虾汤咁我都好钟意钟意食啖啖扎实嘅龙虾肉之余 仲有好鲜味嘅龙虾膏 每次见到menu上有龙虾都必定会点黎食今次见到the point pizza & pasta 做紧个好抵嘅$388龙虾2人set dinner身为龙虾fans即刻要去一试🍴Starter- 龙虾汤👉🏻餐汤份量好大碗 比平时饮开嘅餐汤更大份👉🏻橙红色嘅龙虾汤 中间仲夹杂左龙虾肉 好够鲜味 👉🏻随汤附于面嘅 龙虾脆法包 索哂汤汁好味🍴Starter- 迷你凯撒沙津👉🏻份量两个人share好足够 一啲面唔迷你 👉🏻沙津菜新鲜之余 完全唔会苦涩 食得出系有细选过嘅沙津菜🍴原只火焰焗酿龙虾pizza👉🏻主菜之一 现烤芝士龙虾pizza 龙虾肉都铺在批上 龙虾壳里酿了芝士磨菇混合了一些膏 使磨菇都充满龙虾味👉🏻pizza属于适中嘅厚批 批边像饼干一样的嚼劲 9吋size每人分三片 很饱啊🍴原只龙虾车厘茄伏特加忌廉汁扁意粉👉🏻龙虾肉+龙虾汁+龙虾膏煮出黎嘅扁意粉 再加左伏特加吊味 鲜味no.1嘅主菜👉🏻意粉煮得软硬适中 每一根都被鲜甜嘅龙虾汁包裹住 夹杂埋龙
有冇人同我一样都好钟意食龙虾?
无论系中式嘅上汤龙虾伊面
或者系西式嘅龙虾意粉、龙虾汤咁我都好钟意
钟意食啖啖扎实嘅龙虾肉之余

👉🏻份量两个人share好足够 一啲面唔迷你
👉🏻沙津菜新鲜之余 完全唔会苦涩 食得出系有细选过嘅沙津菜

🍴原只火焰焗酿龙虾pizza

🍴原只龙虾车厘茄伏特加忌廉汁扁意粉
👉🏻意粉煮得软硬适中 每一根都被鲜甜嘅龙虾汁包裹住 夹杂埋龙虾肉 好正 系完全用一只龙虾肉嘅份量去煮出黎嘅
👉🏻呢款主食要外加$98

🍹Mango Tango
🍹Mock Champagne
👉🏻加$38就可以选两款饮料
👉🏻Mango Tango 芒果味浓但唔太甜 适合不好甜嘅朋友
👉🏻Green point 青柠与苹果味 酸甜味分明 适合好清爽同甜味嘅朋友