2021-06-24 977 浏览
距离我公司有啲遥远嘅玻璃屋,入边嘅呢间咖啡店,质素非常之有保证,食咗三次,三次都冇令我失望。其中一次食嘅,我觉得要特别推介,就系呢个鸡扒天使面。唔好睇个名以为佢系热食,其实佢系冻食嘅,我第二次去嘅时候,见系冻嘅,就冇拣到,第三次佢就谂住点都试吓啦,点知非常有惊喜,而且最好食嘅就系佢。佢用嚟捞天使面𠮶个汁,系有少少酸酸地,类似啲黑醋嘅感觉嘅,再加埋照烧汁鸡扒,非常之Juicy,同埋个照烧汁系甜甜地在配搭埋捞天使面只汁,非常开胃,竟然一个女仔都可以食晒成碟,仲有啲鸡扒好大件,分量十足,虽然价钱喺火炭来讲系贵咗少少,都要成70几蚊,不过呢个质素,我非常愿意比。😋😋🤤🤤