2022-04-26 21 浏览
今日系星期二仲有好几日先放假, 要令每一日都过得更开心当然要食一个好既breakfast令自己有个good start啦😬不嬲都中意一的小coffee shop, 因人情味较重同埋有种以前系外国exchange既感觉😊而呢间小小既咖啡店, 装修十分简约而且舒适, 整个店舖一目了然, 店员细心咁介绍食物, 好窝心❤️1/ Balanced🥪 $42简简单单叫一个Toast, 有齐牛油果同ham, 的确好似佢个名咁balance, 均衡嘅饮食👍🏾多士本身toast过十分脆口, 而牛油果生熟度岩岩好, 配埋Ham黎食冇得输😋2/ Iced Mocha☕️ $48系呢个咁热既天气🥵, 真系要饮冻饮, 呢到选用日本既奶, 奶味道特别浓郁, 而佢地整既Mocha咖啡味较重(不过系睇当日选用既咖啡豆种类), 岩哂我呢日唔系几够精神🤩另外佢地仲有卖muffin, 下次要试埋佢先得😋

1/ Balanced🥪 $42

2/ Iced Mocha☕️ $48

另外佢地仲有卖muffin, 下次要试埋佢先得😋

外卖自取