2025-02-18 0 浏览
天气咁冻🤭 今个星期打左两日边炉啦!! 一日系屋企打 一日就同得朋友出街打~ 去左牛大人食~ 有啤酒饮🍲😍叫左日本黑毛和牛A4+个餐👐🏻 因为真系好多野食🤣 食到超级饱🤣有海鲜拼盘🦞日本A4和牛🐂 伊比利亚黑毛猪梅肉🐖仲有多款鲍鱼(炭烧盐葱鲍鱼, 柚子烧汁鲍鱼, 古法醉鲍鱼) 全部都系任食!!! 高质又高级😚 野食好食~ 最爱食佢个和牛A4+ , 鲍鱼鲜甜好味, 食到停唔到口!打边炉🍲 食饱饱 , 仲要啤一啤🍻 佢咁先够开心🐂野食就必叫首选日本A4和牛 + 澳洲M9和牛牛丸🤭 和牛入口即溶🥰 牛丸次次都想食多几粒🤣 个餐都系限量包几粒咋🙈自己点既野食种类都有好多肉类🥩即食小食🍢台湾饮品🧋 炸物 甜品都有! 自助区仲有多量丸子🍡蔬菜 🥬酱料🫙乌冬面类🍜 响铃🩷 同埋雪糕😍 今期就有movenpick 同kitkat都好我既超级心水🤭🤭食饱饱之后记得留肚再食雪糕啦😚依个汤底 好鬼正!!!
天气咁冻🤭 今个星期打左两日边炉啦!!
一日系屋企打 一日就同得朋友出街打~

打边炉🍲 食饱饱 , 仲要啤一啤🍻 佢咁先够开心

自己点既野食种类都有好多
肉类🥩即食小食🍢台湾饮品🧋 炸物 甜品都有!

依个汤底 好鬼正!!!
  • 澳洲M9和牛牛丸