2023-05-30
呢间cupping room系唔少地方都有分店,而系尖沙咀既分店更加系十分有名气,因为佢打卡可以话一流💕望住个大海景真系特别舒服😌。今日终于有得试下呢间咁出名既cafe☕️而原来呢间系屯门既cupping room都系好好环境📸当日都见到有唔少人系到睇书自修📖放假都系一个好去处。🐒招牌忌廉鸡肉意粉💰$138呢款系店舖招牌意粉,on top有啲火烧过既芝士粉🧀️除左芝士味浓之外,忌廉汁都好足,今成个意粉都好挂汁🍝鸡肉切成细细粒好方便入口,份量做早餐黎讲都岩岩好。🐒慢煮手撕猪腩肉配水波蛋💰$118另外既一款主食就拣左crepe🥞而今次都系我第一次食咸既crepe🥓估唔到手撕猪腩肉都可以同crepe咁match,当中既酱有少少辣,好似bbq酱一样十分惹味🐖手撕猪腩肉好软熟,完全无干柴既感觉,配埋水波蛋就更加湿润🍳。🐒Flat white💰$48+$5 oat milk 🐒New Orleans Style Coffee💰$48最后当然要配埋佢地既咖啡☕️而之前都买过佢地既capsules所以都十分之有信心🫡
🐒招牌忌廉鸡肉意粉💰$138
🐒慢煮手撕猪腩肉配水波蛋💰$118